Mogwai najavio soundtrack album ‘KIN’

Riječ je o nadolazećoj znanstveno-fantastičnoj drami ‘KIN’ redatelja Jonathana i Josha Bakera u kojoj uloge tumače Jack Reynor, Zoë Kravitz, Carrie Coon, James Franco i Dennis Quaid. Album s filmskom glazbom koju u potpunosti potpisuje grupa Mogwai najavljen je za 31. kolovoz ove godine.

  • 2
    Shares
Mogwai ‘KIN’

Mogwai je kao najavu soundtrack albuma objavio dvije skladbe, najavnu “Donuts” i finalni broj iz filma “We’re Not Done (End Title)”.

“Bili smo uistinu ushićeni kad smo dobili poziv od braće Baker da snimimo glazbu za njihov debitantski film “KIN”. To je bilo nešto sasvim drukčije od svega što smo do sada radili u našoj glazbi. Također nam je bilo jako zanimljivo vidjeti kako će se naša glazba uklopiti u jedan potpuno drukčiji ambijent. Glazba iz ovog filma, po mom mišljenju, spada u nešto najbolje što su Mogwai do sada napravili i drago mi je što će ljudi to uskoro moći čuti”, izjavio je ovim povodom Stuart Braithwaite iz Mogwaija.

“KIN” je ujedno i prvi kompletni soundtrack koji potpisuje Mogwai. Grupa je do sada svojom glazbom parcijalno učestvovala u glazbi za dokumentarne filmove “Zidane: A 21st Century Portrait”, “Before the Flood” (napisana i izvedena u suradnji s Trentom Reznorom, Atticus Ross i Gustavom Santaolalla) i “Atomic, Living in Dread and Promise”. Grupa je također radila i soundtrack za francusku TV seriju “Les Revenants” koja se prikazivala na Canal+.

 

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X