Muse posebnim izdanjem slave dva desetljeća od objave debitantskog albuma

Riječ je o ekskluzivnoj box set kronici je najranijih dana britanskog sastava. Box set uključuje knjigu, 9 CD-a, 4 šarena LP-a, veliki intervju sa članovima benda i dosad neobjavljene materijale. Ovaj kolekcionarski set uključuje 113 snimki od kojih čak 40 dosad nije bilo dostupno javnosti.

Muse (Foto: Jeff Forney)

U sklopu proslave 20. godišnjice njihovog debitantskog albuma “Showbiz”, Muse su najavili deluxe boxed set naslova “Origin of Muse”. Ovo specijalno izdanje
bilježi povijest sastava od ranih početaka u Devonu (Engleska) te objedinjuje prve demo snimke, prva EP izdanja, spomenuti album prvijenac te album koji je označio prijelomni trenutak za njihov ulazak u vrh glazbene elite – album “Origin of Symmetry”. Ekskluzivni set bit će objavljen 6. prosinca 2019., a već od sljedećeg tjedna bit će dostupan za prednarudžbu u Dancing Bear web shopu na www.dancingbear.hr po cijeni od 999 kuna.

Ova impresivna kolekcija smještena je u box set koji pored 9 CD-a i 4 bojana LP-a (svjetlo plavi, kraljevsko plavi, narančasti i žuti) sadrži i knjigu koja na 48 stranica donosi opsežan intervju s članovima sastava; Mattom Bellamyjem, Dominicom Howardom i Chrisom Wolstenholmeom u kojem otkrivaju vlastite poglede na najranije dane karijere i trenutke provedene u studiju za vrijeme snimanja albuma “Showbiz” i “Origin of Symmetry”. Pored toga, svakog obožavatelja sastava oduševit će kolekcionarski predmeti poput postera, koncertnih set lista, fotografija i drugih zanimljivih iznenađenja.

Muse – Origin of Muse

Albumi “Showbiz” i “Origin of Symmetry” dostupni su na četiri šarena, remasterirana vinila dok će se na 9 CD izdanja naći 15 dosad neobjavljenih demo snimki benda, uključujući prvu verziju hita “Plug in Baby”, njihova debitantska izdanja objavljena preko Dangerous Records te demo snimke albuma “Showbiz” i “Origin of Symmetry” koji također dolaze u remasteriranoj i live verziji. Radi se o 113 snimki od kojih čak 40 dosad nije bilo dostupno javnosti.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X