My Buddy Moose putuju u Liverpool i London

Danas je obznanjen njihov nastup na ovogodišnjem Terraneu, no riječki bend My Buddy Moose je dobio priliku i u Velikoj Britaniji.

My Buddy Moose

Nakon što je oduševio i kritiku i publiku svojim trećim albumom “Shine! Shine! Shine!” i fenomalnim koncertnim promocijama u Novom Sadu, Beogradu, Zagrebu, Rijeci i Splitu, My Buddy Moose kreće put Velike Britanije. Riječki je bend dobio poziv za sudjelovanje na International Pop Overthrow Festivalu koji se održava od 14. do 21. svibnja u Liverpoolu, Velika Britanija. Radi se o svjetski poznatom glazbenom događaju na kojem će sudjelovati preko 120 izvođača, a My Buddy Moose dobio je priliku biti jedini hrvatski predstavnik.

My Buddy Moose će 21. svibnja 2013. u Liverpoolu odraditi dva nastupa i to u kultnim prostorima The Cavern Cluba i The Cavern Puba. Dan kasnije, 22. svibnja, My Buddy Moose će nastupiti i u Londonu i to u klubu “12 Bar Club” u legendarnoj četvrti Soho.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X