Najmračnijeg Jokera do sada tumačiti će Joaquin Phoenix, Martin Scorsese izvršni producent filma

U Scorseseevoj i Phillipsovoj interpretaciji Joker bi trebao biti bivši, propali stand – up komičar. 

  • 93
    Shares
Joaquin Phoenix (izvor: screenshot YouTube)

Konačno je, nakon tolikih špekulacija, potvrđeno – Joaquin Phoenix tumačiti će Jokera u novom DC-ijevom filmskom serijalu. Iz Warner Brosa su za producenta potvrdili Martina Scorseseja, a pritom su istaknuli kako će ovaj Joker biti bitno mračniji od svih prethodnika.

Studio film opisuje kao “ulazak u svijet čovjeka kojeg društvo ne uzima u obzir, a da pritom nije riječ o gruboj karakternoj studiji, nego o široj opomeni čovječanstvu.”

Film će režirati pomalo neočekivan izbor – Todd Phillips, redatelj trilogije Mamurluk – dok je scenarij zajednički plod suradnje između Phillipsa i Scotta Silvera koji je pisao i Oscarom ovjenčanog “The Fightera” s Christianom Baleom i Mark Wahlbergom u glavnim ulogama kao i  Eminemov “8 Mile”.

Kako izvještava Variety, studio za snimanje filma ima budžet od 55 milijuna dolara, a Joker bi, prema Phillipsovoj i Scorsesevoj zamisli trebao biti portretiran kao bivši, propali stand – up komičar.

Također, valja napomenuti da se Phoenixov Joker u ničemu neće kositi s onim Jareda Leta i da je riječ o potpuno novom DC-ijevom univerzumu.

  • 93
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh