Nakon što su mu iskopali homofobne tvitove iz 2010. Kevin Hart ipak neće voditi Oscare

‘Iskrene isprike upućujem LGBTQ zajednici za neosjetljive riječi koje sam uputio u svojoj prošlosti’

Kevin Hart (izvor: Wikipedia)

Nakon što je jučer objavljeno da će domaćin ovogodišnje dodjele Oscara 2019. biti glumac i komičar Kevin Hart, danas je ta vijest povučena. Komičar je donio odluku da ove godine neće voditi Oscare nakon što su mu kritičari iskopali homofobne tvitove iz 2010. godine. Pritom je, kasno sinoć, objavio i ispriku čitavoj LGBTQ zajednici.

“Odlučio sam se povući s dodjele Oscara 2019. Donio sam ovu odluku jer ne želim osobno biti distrakcija u toj noći kada se slavi toliko mnogo sjajnih umjetnika. Iskrene isprike upućujem LGBTQ zajednici za neosjetljive riječi koje sam uputio u svojoj prošlosti.”

Zatim je dodao: “Žao mi je što sam povrijedio ljude…Konstatno se razvijam kao osoba i nastaviti ću to činiti. Moj je cilj ujediniti ljude ne ih rastavljati. Mnogo ljubavi i zahvalnosti upućujem i Akademiji. Nadam se da ćemo se jednom ponovno sresti.”

Homofobni Hartovi tvitovi počeli su se pojavljivati još ranije ovog tjedna kada su krenule glasine da bi upravo njega Akademija mogla izabrati za domaćina ovogodišnje dodjele.

U jednom takvom tvitu iz 2010. godine Hart objašnjava kako je njegov “najveći strah taj da mu sin ne postane gej i da bi kao heteroseksualni muškarac učinio sve da to spriječi.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X