Poslušajte prigodnu obradu ‘Tihe noći’ u izvođenju Josha Hommea

‘Queens of the Stone Age promiče božićni duh. Bend širi zadovoljstvo i sreću htjeli vi to ili ne.’

Josh Homme, Queens Of The Stone Age (foto: Vedran Metelko)

Frontmen Queens of the Stone Agea, Josh Homme, objavio je i izveo svoju perspektivu i verziju jedne od najpoznatijih i najponavljanijih božićnih pjesama. Riječ je, naravno, o pjesmi “Tiha noć”. Kako zvuči u izvođenju Hommea poslušajte u nastavku teksta.

Homme je “Tihu noć” odlučio objaviti kao singlicu u dobrotvorne svrhe. Na pjesmi se pojavljuje i australski bluzer i kantatutor C.W. Stoneking. Pjesma je već sada dostupna i vrti se na streaming platformama. Na B- strani singlice nalazitiće se i čitanje pjesme “Twas the Night Before Christmas”, u izvođenju Brodya Dallea, Josha Hommea i, naravno, “troje veselih vilenjaka”.

Kako bend navodi u priopćenju: “Queens of the Stone Age promiče božićni duh. Bend širi zadovoljstvo i sreću htjeli vi to ili ne.”

Inače, singlica je nasnimljena još tijekom australske turneje benda 2017., dostupna je u limitiranoj seriji na vinilu i biti će izbačena 14. prosinca. Možete ju prednaručiti na sljedećem linku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X