Osmisli ‘elektrificirajući’ Yello remiks i osvoji električni auto!

Telekom Electronic Beats i Volkswagen pozivaju vas da uz pomoć inovativne glazbene aplikacije Yellofier kreirate vlastiti remiks nove pjesme renomiranog švicarskog elektronskog dua Yello! Vlasnici najboljih i najkreativnijih glazbenih uradaka bit će u sklopu natjecanja Yellofier Remix nagrađeni električnim autom Volkswagen e-up i putovanjem na festival Electronic Beats na europsku destinaciju po vlastitom izboru! Natječaj traje do 28. veljače.

Boris Blank i Dieter Meier - Yellofier

Yellofier je inovativna glazbena aplikacija koju je u suradnji sa Telekomovim Electronic Beats timom osmislio i kreirao Boris Blank, član spomenutog uspješnog avangardnog dua Yello. Dizajnirana s ciljem otkrivanja novih načina interakcije sa svijetom glazbe, Yellofier funkcionira tako da svaki snimljeni zvuk iz prirodnog okruženja pretvara u glazbu. Specijalno za ovu priliku kreirana je besplatna remiks verzija aplikacije pod nazivom Yellofier VW – svi potencijalni sudionici pomoću spomenute aplikacije mogu snimiti vlastite zvukove i ukomponirati ih sa elementima iz nove pjesme benda Yello ‘Move, Dance, Electrified’.

Vlasnik najboljeg remiksa osvojit će novi električni auto Volkswagen e-up! kao i putovanje na festival Eelectronic Beats na europsku destinaciju po vlastitom izboru! Određeni broj ponajboljih natjecatelja imat će priliku prezentirati svoje uratke na festivalu “electrified! the e-mobility weeks by Volkswagen“ koji će se održati u Berlinu od 8. do 21. ožujka. Za sudjelovanje u natjecanju nisu potrebni preduvjeti – uz pomoć aplikacije Yellofier u samo nekoliko minuta baš svi mogu kreirati vlastitu pjesmu bez ikakvih predznanja o glazbi uopće.

Yellofier iPhone

Natjecanje Yellofier Remix za cilj ima rekreiranje pjesme ‘Move, Dance, Electrified’ uz pomoć zvučnih elemenata Borisa Blanka i to kroz posebno osmišljenu, gore spomenutu besplatnu verziju aplikacije Yellofier. Natjecatelji se pozivaju da eksperimentiraju sa vlastitim snimljenim zvukovima s obzirom da aplikacija nudi mogućnost dodavanja istih pri kreiranju pjesme. Zvukovi i specijalni efekti mogu biti jednostavno modificirani uz pomoć obojenih kockastih tipki – posebno osmišljeno sučelje dizajnirano je tako da omogućava komponiranje jedinstvenog muzičkog komada.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nuREmdRH1Ac[/youtube]

Aplikacija Yellowfier uključuje ritam mašinu, sekvencer, posebne efekte i sampler, a funkcionira tako da snimljene zvukove re-aranžira u funky ritmove i modificira u skladu sa prepoznatljivim zvukom Yelloa. Sučelje je jedinstveno, jednostavno i intuitivno. Pjesme se mogu stvarati i u suradnji više natjecatelja koji mogu razmjenjivati aranžmane. Yellofier je fascinantan futuristički način za stvaranje glazbe. Razumljiv i jednostavan za upotrebu, ova aplikacija čini iskusne producente i potpuno laike jednakima.

Kada je pjesma završena, može biti postavljena na internet stranicu yellofier.com putem Soundclouda. Daljnji slijed događaja ovisi o natjecatelju koji mogu iskoristiti priliku da osvoje čim više glasova svojih prijatelja. Određeni broj glasova omogućit će pjesmi mjesto među 50 najpopularnijih od kojih će tim stručnjaka – uključujući članove Yelloa i profesionalce iz tima Electronic Beatsa i Volkswagena – odabrati finaliste, kao i konačnog pobjednika.

Natjecanje Yellofier Remix traje do 28. veljače.

Pored besplatne verzije aplikacije Yellofier VW, za iOS i Androide dostupna je aplikacija Yellofier Original u Apple’s App i Google Play trgovinama. Pro-verzija uključuje paket od 48 ekskluzivnih zvukova Borisa Blanka kao i pjesme i zvukove najzanimljivjih izvođača elektronske glazbe: Carla Craiga, Henrika Schwarza, The Orba, Trentemøllera, Booke Shadea, Orbitala, The The, Thomasa Fehlmanna, Charlesa Webstera, Håkana Lidboa i drugih.

Više informacija na sljedećim poveznicama:
www.yellofier.com
www.electronicbeats.net

Aplikacija Yellofier VW:
Google Play
App Store

Aplikacija Yellofier Original:
Google Play
App Store

Electronic Beats je međunarodni glazbeni program Telekoma koji već 13 godina pokreće poznate glazbene projekte.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Sponzorirani članak

Idi na Vrh
X