U sklopu novog projekta Hrvatskog Telekoma za mlade osvojite ulaznice za festivale u Hrvatskoj i diljem Europe

Hrvatski Telekom pokrenuo je novi projekt posvećen mladima i njihovim interesima pod nazivom ‘Ovog ljeta samo opušteno’. U sklopu projekta, mladi će imati priliku osvojiti ulaznice za domaće i  međunarodne festivale, predložiti najbolji provod ovog ljeta u svom mjestu, osvojiti novi iPhone 14 Pro Max te unaprijediti svoje znanje o stvaranju sadržaja za društvene mreže kroz ‘Social Lab’ s poznatim mladim influencerom Jankom Janićem.

Hrvatski Telekom – Ovog ljeta samo opušteno

Hrvatski Telekom dovodi i jedinstveni, glazbeno-scenski pop-up event na jezero Bundek, Electronic Beats, koji će se održati 24. lipnja. Njihov jedini zadatak bit će odličan provod koji trebaju zabilježiti u obliku videa, objaviti na društvenim mrežama i označiti Hrvatski Telekom i influencera Janka Janića uz #SocialLab. Autor najoriginalnijeg videa osvojit će novi mobilni uređaj iPhone 14 Pro Max s kojim će sretni dobitnik ili dobitnica moći snimati još kvalitetniji sadržaj.

Osim ulaznica za domaće i međunarodne festivale, mladi će imati priliku predložiti najbolji provod ovog ljeta, osvojiti iPhone 14 Pro Max, ali i unaprijediti znanje o stvaranju sadržaja za društvene mreže.

Hrvatski Telekom omogućuje i druženje s poznatim mladim influencerima i glazbenim umjetnicima.

Najsretniji će imati priliku upoznati jednog od najpoznatijih hrvatskih trap umjetnika – Hiljsona Mandelu.

Za vrhunsko glazbeno-scensko iskustvo biti će zaduženi mladi umjetnici Elena Mikac, Fran Vasilić, Miach i Porto Morto.

Elena Mikac (Foto: Šime Bilić)

Elena Mikac mlada je DJ-ica nove generacije koja je na scenu stupila 2020. godine i osvojila je nagradu za najboljeg mladog selektora godine. Elena je nastupila na partyju zatvaranja Ultra Europe Resistance.

 Fran Vasilić na scenu se probio zahvaljujući viralnim TikTok videima, a njegov prvi album „Retrovizor” postigao je sjajne rezultate na Apple-ovoj listi top 100 alternativnih albuma, a trenutno premašuje 6 milijuna streamova na Spotifyju.

Miach (Foto: promo)

Miach je još jedna sjajna mlada umjetnica koja se na sceni pojavila 2021. godine s R&B singlom „23 32″. U rujnu 2022. godine, u suradnji s jednim od najpopularniji hrvatskih trap glazbenika Hiljsonom Mandela objavila je singl UFO koji se vrlo brzo popeo na vrh glazbenih ljestvica.

Grupa Porto Morto na sceni je nešto duže te tako već deset godina oduševljavaju svoju publiku, a njihov treći album „Portopop” bio je jedan od najboljih regionalnih albuma u 2021. godini. Za navedeni album, grupa je osvojila i Porina za najbolji alternativni album.

Porto Morto – Portopop

„Hrvatski Telekom omogućuje mladima i osvajanje ulaznica za festival „Beat na moru” koji će održati od 24. do 26. kolovoza na Krku, te upoznavanje jednog od najpoznatijih hrvatskih trap umjetnika – Hiljsona Mandelu.

Za više informacija o projektu „Ovog ljeta samo opušteno“ i „Social Lab“ pratite društvene mreže Hrvatskog Telekoma:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Sponzorirani članak

Idi na Vrh
X