Nažalost ništa od RATM u Zagrebu, otkazana cijela europska turneja

Povrat sredstava za kupljene ulaznice će biti automatski izvršen na terećenu karticu do kraja mjeseca.

RATM (foto: RATM)

Rage Against the Machine nažalost neće svirati u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi ovoga ljeta kako je planirano. To, naravno, znači da u rujnu nećemo doživjeti ni njihov zagrebački koncert.

Bend je otkrio otkazivanje nadolazećih datuma, a čini se da je razlog otkazivanja ozljeda noge koja se dogodila frontmenu Zacku de la Rochi ranije tijekom koncerata sjevernoameričke turneje.

Glazbenik je prije točno mjesec dna, 11. srpnja, nastupao u Chicagu kada se ozlijedio tijekom izvedbe pjesme “Bullet in the Head”. Članovi ekipe pomogli da ode sa strane pozornice, da bi se kasnije vratio kako bi izveo ostatak seta sjedeći. Sjevernoamerička turneja je nastavljena, ali de la Rocha je sjedio na svakom nastupu kako ne bi vršio pritisak na nogu.

U njihovoj novoj izjavi koja otkriva otkazivanje nadolazećih nastupa, otkriveno je da je pjevaču savjetovano da u ovom trenutku ne nastavlja s turnejom “prema liječničkim uputama”. Cijelu izjavu benda možete pročitati u nastavku:

“Prema medicinskim uputama, Zack de la Rocha je obaviješten da se turneja Rage Against the machine u Velikoj Britaniji i Europi u kolovozu i rujnu 2022. ne može nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo ovo otkazivanje.

Rage Against the Machine će završiti svoj nastup u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. kolovoza, a zatim se Zack mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju. Letovi, vrijeme putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Europi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak.

Jako nam je žao svim našim obožavateljima koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno sresti. Obratite se prodajnom mjestu za povrat novca za sve koncerte.

– Brad, Tim, Tom & Zack”

Vezano za povrat novca, organizator zagrebačkog koncerta objavio je sljedeću poruku:

„Povrat sredstava za kupljene ulaznice će biti AUTOMATSKI izvršen na terećenu karticu do 31.08.2022. Nije potrebno slati zahtjev za povrat.

Molimo uzmite u obzir kako je potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici.

Molimo da vezano uz povrat popratite i datum kupovine ulaznice jer je nekada povrat iskazan pod tim datumom.

Molimo Vas da popratite i da povrat nije iskazan kao iznos sa minusom jer ga, ovisno o banci, nekada prikazuju kao storno uplate.“

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X