Neil Young na koncertu ušutkavao njujoršku publiku

Koncert na Tri kralja koji je Neil Young održao u ponedjeljak u njujorškom Carnegie Hallu nije prošao je u znaku glazbenikove konfrontacije s publikom.

Neil Young (Foto: Wikipedia)

Kako piše New York Times Neli Young je u nekoliko prilika kritizirao publiku na svom koncertu u njujorškom Carnegie Hallu tijekom svog nastupa.

„Krivo!“, uzviknuo je Neil Young publici koja je s uvodom pjesme „Ohio“ spontano počela pljeskati u njenom ritmu, tj. bar je to pokušala. Naime publika nije pogodila ritam pjesme i Young ju je prekinuo, a kasnije joj i ‘spustio’ riječima: „To je nešto što vjerojatno ne znate, ali prevelika je udaljenost između vas i mene.“

Kasnije se tijekom nastupa okrenuo ka onima koji su sjedili u ložama i pričali tijekom njegovog uštimavanja tonaliteta između gitare i usne harmonike. Ušutkao ih je riječima: „Lijepe novce ste platili da bi ste tamo sjedili pa sad morate i slušati jedni druge.“

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X