Neil Young upao na podcast intervju Ricka Rubina s Jackom Whiteom

Razgovor koji je trajao sat i pol vođen je u Rubinovom studiju Shangri-La u Malibuu.

Jack White i Rick Rubin (foto: Pushkin.fm)

Jack White pojavio se kao gost u posljednjoj epizodi podcasta Broken Record slavnog producenta Ricka Rubina, a glazbenicima se pridružio i neočekivani gost, legendarni Neil Young.

White i Rubin bili su na oko dvije trećine razgovora koji je trajao sat i pol u Rubinovom Shangri-La studiju u Malibuu kada je ušao Young, otkrivajući da je u studiju snimao novu glazbu. White je tada pohvalio Younga jer je pokazao kako održati desetljećima dugu glazbenu karijeru. Young je dodao da je proveo tri tjedna u Shangri-La radeći na svom najnovijem projektu s Rubinom, svirajući “nečuvene kombinacije instrumenata”. “Osjećam se dobro zbog toga”, rekao je.

White je govorio o ranoj garažnoj rock sceni u Detroitu koja je nadahnula The White Stripes, trajnom naslijeđu “Seven Nation Army”, njegovoj predanosti vinilu kroz njegov rad u Third Man Records i o drugim stvarima. Počastio je Rubina i Younga i akustičnom izvedbom pjesme “A Tip from You to Me”.

White je ove godine izdao dva albuma, “Fear of the Dawn” i “Entering Heaven Alive”, a uskoro će objaviti još jedno izdanje iz svoje pretplatničke serije Vault. U međuvremenu, Rubin je producirao dva albuma Red Hot Chili Peppersa iz 2022., “Unlimited Love” i “Return of the Dream Canteen”, dok je Young nedavno predstavio album “Toast” koji je snimio 2001., ali ga nije dosad objavio.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X