Netflix stekao prava za ‘Seinfelda’ – svih 180 epizoda

U velikoj pobjedi streaming gigant Netflix stekao je globalna prava na streaming za hit sitcom iz 1990-ih ‘Seinfeld’.

‘Seinfeld’

Svih 180 epizoda serije bit će dostupno za emitiranje na Netflixu u SAD-u i širom svijeta počevši od 2021. Los Angeles Times prvi je izvještaj o kupnji objavio u ponedjeljak, nakon čega je uslijedila objava na Netflixu i na Twitteru.

Anonimni izvori rekli su za LA Times da je posao vrijedio više od onoga što je NBCUniversal plaćao za prava serije “Office” (500 milijuna dolara pet godina) i onoga što je Warner Media platio za seriju “Prijatelje” (425 milijuna dolara za pet godina). Dogovor koji je Netflix sklopio s Sony Pictures Television za “Seinfeld” također traje pet godina, ali vrijedi za cijeli svijet.

Dogovor je velika pobjeda za Netflix nakon što je izgubio i “Prijatelje” i “Office”, što su bile njegove dvije najpopularnije emisije prošle godine, pokazuju podaci analitičke kompanije Jumpshot. Prvi će napustiti uslugu krajem ove godine za nadolazeću streaming platformu Warner Media, HBO Max, a drugi će napustiti Netflix 2021. godine za uslugu NBCUniversal koja tek treba buti imenovana.

“Seinfeld” je trenutno na streamingu na Hulu u SAD-u u sklopu petogodišnjeg sporazuma koji istječe 2021. i na nekim međunarodnim teritorijima na Amazon Prime Video.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X