Nik Orosi remiksirao pjesmu ‘When I Wake up Tomorrow’ J.R. Augusta

Nik Orosi, jedan od najpoznatijih i najuspješnijih barista u Hrvatskoj, DJ i zaljubljenik u vinile, predstavlja remiks pjesme ‘When I Wake up Tomorrow’ J.R. Augusta, kantautora koji je svojim izdanjima obilježio prošlu i ovu godinu.

J.R. August ‘When I Wake up Tomorrow’, Nik Orosi remix

“When I Wake up Tomorrow” objavljena je na njegovom prvijencu “Dangerous Waters”, albumu koji je osvojio pregršt nagrada, uključujući i Porina za album godine. Nik je kolekcionar vinila, a album “Dangerous Waters” samo je jedan od njih preko dvije tisuće. Kakav je dojam taj album stavio na Nika dovoljno govori ovaj sjajan remiks.

“Imam punu sobu klavijatura, izdao sam dva albuma svojih pjesama na vinilu, sasvim slučajno kupio album J.R. Augusta na vinilu i na prvu bio oduševljen, posebno pjesmom “When I Wake up Tomorrow”. Na Facebooku samo potom objavio fotku albuma uz gramofon u mom caffe baru uz pitanje poznaje li itko ovog lika. Jedan dan je Nikola došao do mene, a rezultat je ovaj remiks.”, objasnio je Nik.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X