Nikolina, iznimna pjevačica iz grupe Mayales, na novom početku otvara ‘Srce’

Nikolina Kovačević, umjetničkog imena N I K O L I N A, talentirana je mlada glazbenica koju je publika imala prilike čuti uživo na nastupima grupa Mayales, F5 ili Dementronomes i uvjeriti se u specifičnost njenog glasa. Solo karijeru najavljuje singlom ‘Srce’.

Nikolina ‘Srce’

„Pjesma govori o igrama moći u kojima se često ljubav miješa sa strahom. Jednom kad shvatimo da u svojim rukama držimo konce i ključ promjene, uvjerenja kojih se nekada slijepo držimo, izgubljeni u maštanjima koja ne reflektiraju realnost blijede. Takva spoznaja rezultira osnaživanjem što je i glavna tema ove pjesme,” kaže Nikolina.

Režija i ideja spota djelo su Igora Ilića koji kroz igru svjetla i sjene te minimalističku koreografiju nastoji prikazati osnaživanje i transfer moći unutar veze. Osim što potpisuje režiju, Igor potpisuje i glazbu dok je tekst nastao u suradnji s Nikolinom Kovačević. Spot je snimljen u produkciji Studio DIV-a dok je za mix i mastering pjesme zaslužan Hrvoje Prskalo. Dinamičnosti spota doprinijele su izvanredne odjevne kombinacije koje je osmislila Barbara Repe te impozantan prostor Hotela Ilica koji je upotpunio cjelokupnu priču.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X