Noel bi odsvirao još jedan koncert Oasisa za 20 milijuna funta

Bivši član Oasisa objasnio je zašto je reunion benda udaljeniji nego ikad.

Noel Gallagher
Noel Gallagher

Priželjkivanjima fanova i govorkanjima o reunionu Oasisa ponovno je stao na kraj Noel Gallagher, obznanivši da bi bend reformirao isključivo da mu se za jedan gig plati 20 milijuna funta.

Izjava je uslijedila nakon što je ovoga tjedna objavljeno da će se dokumentarac o Oasisu zvati “Supersonic”, kada su ponovno krenule spekulacije o reformiranju benda.

Objašnjavajući zašto Oasis trenutno nikako ne može svirati zajedno, svalio je odgovornost na svoga brata. “Liam je još uvijek jedan jako bijesan čovjek, nije uopće cool. Ja nikada na pitanje o reformaciji benda ne odgovorim – ne, to je to”, rekao je Gallagher u intervjuu za The Daily Star, dodavši kako se može dogoditi da svane dan kada će mu se to činiti dobro idejom, ali kako je trenutno previše zaokupljen svojim životom.

U drugom je intervjuu za Daily Mirror objasnio vlastiti doprinos “Supersonic” dokumentarcu koji će sadržavati i vrlo osobne snimke, kao i neki dosad neviđen arhivski materijal benda. Film će pratiti Oasis od samog kada su Liam i Noel Gallagher zajedno započeli stvarati muziku.

“Skoro je gotov, moram otići pogledati zadnju verziju filma. Znam da je u njega uloženo puno truda i istraživanja, ali da budem iskren, rade ga baš kad pokušavam snimiti album, tako da nisam baš posvećen njegovom stvaranju”,

Dodao je kako mu je film probudio puno sjećanja iz mladosti u kojoj je bio bezbrižni samac, te kako je zaboravio kako su bili velik bend i koliki su utjecaj ostavili na muziku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X