Noel Gallagher izjavio kako je Oasis mogao nastaviti 2009. pod istim imenom i bez njega

U razgovoru za novi Rolling Stone Noel Gallagher tvrdi kako bi dopustio da bend i dalje egzistira pod imenom Oasis i nakon njegova odlaska, samo da je ostatak benda to poželio.

Noel Gallagher
Noel Gallagher

Na pitanje bi li danas dopustio da se Oasis reformira bez njega, rekao je: “Platio bih da vidim kako bi to izgledalo bez mene. Mislim da bi bilo jebeno zanimljivo. A mogli bismo i pokrenuti trač da ću ga ja reformirati bez Liama i da ću koristiti hologram, kao Tupac na Coachelli. Ne, zaista, ja im ne bih postavljao prepreke. To bi bilo jebeno presmiješno. Ja sam u redu s tim.”

U nastavku je ponovno zanijekao ikakve planove o reformiranju Oasisa i dodao kako bi to učinio samo u slučaju da mu je potreban novac, a nije.

“Ljudi mi neprestano govore, ‘Vi ćete se sigurno reformirati, sigurno hoćete’, a ja si mislim, to je jebeno nepristojno. Pokušavaju li to na meni nekakve Jedi trikove, ili što?”,

Njegov je brat Liam nedavno potvrdio kako je htio u skoro vrijeme reformirati bend, ali je njegov “bež” brat Noel kategorički odbio ponovno okupljanje Oasisa. Na Twitteru je nedavno objavio i kako ima novog materijala.

Ove jeseni izlazi i dokumentarni film o Oasisu. Film naziva “Supersonic” radi isti autorski tim koji stoji iza prošlogodišnjeg filma “Amy”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X