Nova knjiga ‘Kako bi to Wednesday napravila?’ donosi životnu filozofiju jedinstvene djevojčice iz obitelji Addams

Pogled na divan i inspirativan svijet Wednesday Addams kroz 130 stranica obogaćenih ilustracijama i citatima.

‘Kako bi to Wednesday napravila?’ (foto: Igor Maračić)

Jedinstvena djevojčica Wednesday iz popularne goth obitelji Addams, glavna je junakinja knjige “Kako bi to Wednesday napravila? Zlica u tebi se budi”, koja je od ovog tjedna dostupna i u hrvatskom prijevodu.

Kroz 130 stranica obogaćenih ilustracijama i citatima, autorica Sarah Thompson prikupila je i sažela cijelu životnu filozofiju neobične kćeri Morticije i Gomeza Addamsa, a “Budi svoja” i “Ponosi se time što si drugačija” samo su neke od mudrosti ove fiktivne djevojčice koja je obilježila današnju pop-kulturu.

Autorica knjige uz praktične savjete i primjere iz Wednesdayina života nudi sugestije mladim naraštajima kako postaviti granice, vjerovati u sebe, boriti se za svoja uvjerenja, uživati u stvarima koje te vesele i kako ne treba tražiti potvrdu od drugih.

Kroz osam cjelina posvećenih velikim životnim temama (obitelj, prijatelji, ljubav, kreativnost…), knjiga je osmišljena kako bi sve koji se osjećaju drugačije potaknula da steknu samopouzdanje, ali i pružila im utjehu. Pogled na divan svijet Wednesday Addams svakako nudi priliku da se čitateljice i čitatelji mlađe generacije osjećaju snažnije, sposobnije i autentičnije nego ikada prije.

Knjiga “Kako bi to Wednesday napravila?” novi je naslov u izdanju prve hrvatske glazbene knjižare Rockmark te je od ovog tjedna dostupna i u prodaji. Svoj primjerak možete pronaći u Rockmarku, na njihovoj zagrebačkoj lokaciji Ul. Hrvatske bratske zajednice 4 (kod NSK) ili na webshopu Rockmark.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X