Nova provokacija Sasche Barona Cohena na Showtimeu, glumi zagovaratelja nošenja oružja u SAD-u

Sinoć je, 15. srpnja, na američkom Showtimeu debitirala nova provokacija Sasche Barona Cohena, ‘Who Is America?’ Serija će danas imati i svoju ‘europsku premijeru’ na britanskom Channelu 4.

  • 23
    Shares
Sascha Baron Cohen u novoj seriji ‘Who Is America?’ (izvor: screenshot YouTube)

Podsjećamo, glumac i komičar, kreator likova poput Ali G-ija i Borata, svijetu je prvi “teaser” novog projekta predstavio 4. srpnja kako bi obilježio američki dan nezavisnosti. “Teaser” koji se pojavio sugerirao je da je čitavi projekt podržan od strane Trumpovog političkog establišmenta i njegovog sveučilišta tzv. Trump University. Nakon toga objavljena su još dva videa, u svakom se pojavljuje Dick Cheney, a u jednom od njih, izvjesno maskiranom Cohenu, Cheney autogramira opremu za “waterboarding”.

Projekt je ustvari serija intervjua, neka vrst klasičnih Cohenovih mockumentarya “koji istražuju različite individue, od onih zloglasnih do potpuno nepoznatih figura unutar američkog političkog i kulturnog spektra”, kako stoji u opisu serije. Odmah po završetku prve epizode na američkom Showtimeu izbačen je i desetminutni video klip serije koji Cohena prikazuje kao izraelskog stručnjaka za oružje, advokata NRA-a koji, kroz različite intervjue, protežira ne samo slobodu nošenja oružja u SAD-u, već i obuku djece vrtićke dobi. Pogledajte novi Cohenov projekt u videu ispod.

  • 23
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X