Novi riječki glazbeni kolektiv Mrave brojim predstavlja se pjesmom ‘Moje pleme’

Mrave brojim je novi riječki kolektiv čiji je osnivač Gospođo Pitomi. Iza tog pseudonima krije se iskusni i osebujni riječki glazbenik, član prve postave grupe Grč te dugogodišnji član grupe Let 3 – Zoran Klasić. Osim njega u Mrave brojim djeluju Zoki Oktava, Sunce Mamino i Gospodin Morski.

Mrave brojim (Foto: ProRec)

Mrave brojim predstavljaju se pjesmom “Moje pleme” za koju kažu da je pjesma o “ljudima koji su u sučevoj nadoknadi ugasili perilicu na programu “Ispiranje mozga” i probudili se”.

U spotu za pjesmu “Moje pleme” korišteni su kadrovi fantastičnog performansa velikog broja sudionika okupljenog oko skupine umjetnika 1000 Gestalten iz Hamburga. Performans je izveden u sklopu protesta za vrijeme održavanja Summita G20 u Hamburgu 5. 7. 2017 godine.

Uz dopuštenje 1000 Gestalten i pod dirigentskom palicom redatelja Igora Modrića ujedinjena su dva potpuno različita umjetnička projekta u jedan novi, što je na kraju rezultiralo neobičnim spotom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X