Objavljena biografija: Ray Manzarek – ‘Light My Fire: Moj život s The Doors’

Pop Up Biblioteka objavila je četvrti atraktivni biografski naslov Ray Manzarek: ‘Light My Fire: Moj život s The Doors’.

Ray Mazarek: Light My Fire: Moj život s The Doors

Nikada niti jedan band nije zvučao kao The Doors. Niti jedna grupa glazbenika nikad nije uspjela stvoriti tako očaravajuću kombinaciju glazbe i stihova i ni jedan drugi frontman nije toliko duboko dirnuo publiku kao što je to činio Jim Morrison.

Ray Manzarek, suosnivač benda i klavijaturist, u bandu je bio od samog početka do tužnog kraja. U svojim iskrenim i šarolikim memoarima  donosi pogled iznutra na kratku, ali briljantnu povijest The Doorsa. Od njegovog prijateljstva sa Morrisonom začetog na fakultetu, do legendarnih nastupa na Sunset Stripu, preko niza revolucionarnih albuma, pa sve do tragične Morrisonove smrti 1971., iz stranice u stranicu potvrđuje se kako nitko drugi ne može ispričati priču o Doorsima kao Ray Manzarek.

I danas, u svijetu u kojem, zapanjujuće, glazba The Doorsa i daje zvuči svježe i fascinantno kao i onda kad su je stvarali, Ray Manzarek konačno otkriva cijelu istinu o bandu i njegovom kultnom frontmanu čiji su život i smrt u međuvremenu postali jedna od najvećih legendi rock and roll svijeta.

‘Moj život s The Doors’ ulazi u red najzanimljivijih i najboljih rock biografija svih vremena, donoseći intrigantnu priču koja nema rok trajanja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X