Ogromna gužva pred Akademijom, ovaj tjedan: Boris Štok, Svemirko, Oš, neš, u petak je treš…

Advent u Zagrebu je službeno počeo, a jedno od mjesta s koncertni programom je dvorište ALU. Na ulazu na Advent u Akademiji likovnih umjetnosti, nazvan Advent u Akademiji, gdje se za otvorenje održavao besplatni koncert dvojca Nipplepeople, stvorio se nezapamćeni red, a interes za ulazak bio je doista ogroman.

Gužva pred ulazom u dvorište ALU (Foto: Marko Lopac)

Adventski program u Akademiji trajat će svaki dan do 1. siječnja 2022. godine i potpuno je besplatan a, nakon otvaranja prošlog vikenda, već ovaj tjedan slijede novi koncerti i zanimljivosti.

Ulaz u Park ALU-a otvoren je od 16 sati, dok koncerti počinju u 20 sati.

U srijedu, 1. prosinca posjetitelji će moći pratiti koncert riječkog pjevača Borisa Štoka. Boris je nedavno predstavio suradnju s djevojkama iz sastava Meritas što je rezultiralo duetom “Večer”.

Nipplepeople u dvorištu ALU (Foto: Marko Lopac)

Petak u Akademiji rezerviran je za popularni program ‘Oš, neš, u petak je treš’ uz DJeve Kiki B & Sin. Riječ je o glazbenom programu koji je posljednjih godina punio Tvornicu kulture. Program su “pjesme koje svi znamo i koje bi mnogi opisali kao ‘loše’, a koje su, zbog svoje popularnosti, dugovječnosti i zvuka, kroz godine stekle kultni status, to jest, one koje oš, neš, kreneš pjevati kad ih čuješ”, kako stoji u opisu.

Ovotjedni Advent u Akademiji, u nedjelju 3. prosinca, ‘zatvara’ grupa Svemirko, koji od 2019. godine iznova izaziva nezapamćen interes publike diljem regije. Kombinacija raznih žanrova i synth popa, tekstovi s kojima se slušatelji na prvu poistovjećuju, pa se mogu očekivati i nove gužve na ulazu u Park ALU-a.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X