Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla objavili album ‘5 do 12’

Deset godina od osnutka i pet godina od EP-a ‘Stado’, karlovački hard rock bend suludo dobrog naziva Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla napokon je zgotovio i debitantski album.

Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla ‘5 do 12’

Jahači u svom društvenom angažmanu lirski izravno i beskompromisno ocrtavaju (turobnu) hrvatsku i svjetsku stvarnost CD albumom simboličnog naziva “5 do 12”, koji poziva na instant reakciju.

Album je najavljen s dva singla koje prate i videospotovi “Pusti me da sanjam” i “Muda i jaja”, a “laganicom” “Meni je svejedno” plasirali su se među prvih 25 bendova od 300-tinjak prijavljenih na velikom regionalnom natjecanju “Zadužbina Milana Mladenovića”.

Simbolično, prvi album Opakih jahača vatrenih riffova iz pakla pod nazivom „5 do 12″ je svjetlo dana ugledao upravo 1. travnja na diskografskoj etiketi Spona.

Grupa Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla osnovana je 2011.godine. Shvativši koliko je žestoki rock and roll marginaliziran u medijima, opaki trojac odlučio je uzeti stvar u svoje ruke, naoružati se vatrenim riffovima i vratiti rock and rollu njegov pakleni sjaj. Tekstovi pjesama inspirirani su borbom malog čovjeka spram korumpiranog sistema.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X