Osvoji ulaznicu za Preach the Rič na koncertu Masta Ace u Dva osam

U srijedu 19. lipnja.

Masta Ace (foto: Promo)

Zagrebački promo party Preach the Rič Festivala, u srijedu 19. lipnja, u Dva osam dovodi Masta Acea, američkog repera i producenta iz New Yorka. U sklopu večeri održat će se i nagradno darivanje u kojem će dvoje sretnih posjetitelja osvojiti festivalske ulaznice za Preach the Rič Festival. Drugo izdanje hip-hop festivala održava se 16. i 17. kolovoza na Martinskoj u Šibeniku, a headlineri Preach the Rič Festivala Arrested Development, Bad Copy, Valid & DJ Head i ONI izazvali su veliko zanimanje publike. Svi posjetitelji zagrebačkog warm-up partyja imaju priliku osvojiti ulaznicu na festival u Šibeniku. Pri ulasku na Masta Aceov koncert u Dva osam dobit će pripadajući broj, a tijekom večeri izvući će se dva sretna dobitnika.

Masta Acea opisuju kao “jednog od velikih, čistih, njujorških MC-ja”, ovog veterana i Eminem je više puta naveo kao uzor kojem se divio na umijeću pričanja. Veza Masta Acea i Hrvatske traje još od 2001. kada se preko Phat Phillieja upoznao s radom domaćih producenata. Ace je ubrzo odabrao raditi s Kooladeom, s kojim je surađivao nekoliko puta u karijeri, njihova pjesma “Beautiful” s Aceovog albuma “Long Hot Summer” postala je underground hit i hip-hop klasik. Masta Ace je 2001. i prvi put nastupao u Zagrebu, a u Hrvatsku se rado vraća. Da je veza s lokalnom scenom jaka, dokazuje i suradnja s Frenkijem, kojem su Ace i Phat Phillie gostovali na pjesmi “Živili”, koju je producirao Edo Maajka. Masta Ace zarepao je i na Gibonnijevoj pjesmi “Toleranca”, a pojavio se i na njegovom velikom koncertu u Ciboni.

Masta Ace već dulje vrijeme surađuje s Marcom Polom, kanadskim producentom s njujorškom adresom. Iza sebe imaju dva zajednička albuma, a posljednji “Richmond Hill” (2024.) promoviraju na europskoj turneji, dvojac iz New Yorka dolazi u organizaciji Blackout Hip Hopa i Pozitivnog ritma.

Ulaznice za nastup Masta Ace & Marco Polo na Preach the Rič promo partyju u DVA OSAM, dostupne su na poveznici, cijena ulaza na vratima bit će 30 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X