Počela je kampanja #SVIZAFUNK – Koprivnički generator kulture prikuplja sredstva za adaptaciju prostora

Ovu kampanju možete podržati svojom donacijom, a FUNK-ovci su pripremili i zanimljive poklone za sve koji se uključe u kampanju.

FUNK (foto: FUNK)

Koprivnički FUNK, odnosno Forum udruga nezavisne kulture proslavio je 10 godina rada na razvoju kulture u Koprivnici. Sada je pokrenuta kampanja prikupljanja donacija kako bi se prostor dodatno obnovio i kako bi se stvorili bolji uvjeti za rad.

Cilj osnivanja FUNK-a 2014. godine bila je želja udruga s područja nezavisne kulture za vlastitim prostorom u kojem će realizirati svoje programe. Od tada do danas FUNK je bio domaćin brojnih koncerata, predavanja, radionica, izložbi, performansa, večeri soundsystem kulture, filmskih večeri, proba bendova, konferencija, u njemu se odvija škola sviranja i pjevanja, te drugi programi.

U posljednjih 5 godina od tada praznog i oronulog prostora, bez osnovnih uvjeta za rad FUNK-ovci su napravili puno toga. Izgrađena je pozornica od drvenih paleta, osvježili su se zidovi, opremljena je koncertna dvorana, adaptiran sanitarni čvor, a više od 300.000 eura osigurano je iz fondova Europske unije.

FUNK je paralelno s obljetnicom 10 godina rada u trenutku kada takvih fondova nedostaje odlučio pokrenuti crowdfunding kampanju prikupljanja donacija s ciljem daljnje obnove prostora. U planu je zamjena prozora na cijelom objektu, uvođenje ventilacije u koncertnoj dvorani, obnova podova, te adaptacija krovišta.

Ovu kampanju možete podržati svojom donacijom, a FUNK-ovci su pripremili i zanimljive poklone za sve koji se uključe u kampanju.

Više o kampanji saznajte na njezinoj službenoj stranici, te donirajte za razvoj kulture u Koprivnici

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X