Otkazan ovogodišnji Hoomstock

Kao izvođači trebali su nastupiti Neno Belan & Fiumens, PipsChips&Videoclips, ABOP i Tidal Pull .

Hoomstock

Ovogodišnji Hoomstock, festival koji se održava u Humu, nažalost je otkazan. Festival se trebao održati 30. lipnja i 01. srpnja, a kao izvođačoi najavljeni su bili Neno Belan & Fiumens, PipsChips&Videoclips, ABOP i Tidal Pull između ostalih.

U izjavi organizatora stoji: “S dubokim žaljenjem, obavještavamo vas da je Festival Hoomstock koji se trebao održati 30.06 i 01.07. službeno otkazan. Ova teška odluka donesena je nakon pažljivog razmatranja i procjene okolnosti s kojima smo se suočili. Iako smo uložili velike napore u pripremu festivala, nažalost nismo u mogućnosti osigurati sve što je potrebno za njegovu provedbu.”

“Ova odluka nije donesena olako, već je rezultat neprospavanih noći i briga da sve ispadne kako treba da vam pružimo najbolje iskustvo te dugotrajne uspomene,” dodaju. “Razumijemo da će ova vijest izazvati razočaranje među vama, kao i kod nas, i iskreno se ispričavamo zbog bilo kakve neugodnosti koju ovo može prouzročiti.”

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom online preko www.entrio.hr bit će automatski izvršen, a novac bi trebao sjesti na račun povezan s karticom pomoću koje je obavljena kupovina kroz tjedan dana. U rijetkim slučajevima to može potrajati i nekoliko dana dulje.

Povrat novca za ulaznice kupljene bankovnom transakcijom preko www.entrio.hr potrebno je zatražiti isključivo putem https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X