‘Ovde nema nikog, nikog osim nas’ – Hali Gali kolektiv predstavlja novu kompilaciju

Druga po redu kompilacija ‘Hali Gali’, koja okuplja novu generaciju beogradskih bendova, ugledala je svjetlo dana.

‘Hali Gali #2’

Krajem 2019. godine beogradski kolektiv Hali Gali svijetu se predstavio kompilacijom sa devet novih pjesama i krenuo u avanturu s koncertima, festivalima i brojnim pratećim akcijama.

Četiri godine i par meseci kasnije Hali Gali vraća se sa novim glazbenim izborom i presjekom stanja jednog segmenta beogradske scene. Na “Hali Gali #2” nalazi se deset bendova i deset novih pjesama. Od učesnika na HG1 tu su Šajzerbiterlemon, Sitzpinker, proto tip, Vizelj, Gazorpazorp, sv. Pseta i KOIKOI, a novi članovi kolektiva su Daze, Cactus Fileds i Ubili su Batlera. Kompilacija je nastala u produkciji HG, Kišobrana i Pop Depresije i dostupna je na digitalnim platformama; bandcamp i YouTube, a tijekom ljeta 2024. bit će objavljena i na vinilnoj ploči.

Pjesme su snimljene tijekom jeseni 2023. u Down There studiju s Urošem Milkićem, miks su tijekom prosinca 2023. i siječnja 2024. radili Andrej Mladenović, Uroš Milkić, Goran Crevar i Veljko Milinković. Dizajn omota djelo je Petra Micića.

Premijerno predstavljanje kompilacije dogodit će se na 10. MENT-u u Ljubljani u petak 23. veljače u Gala Hali, u Zagrebu u AKC Attacku 24. veljače i u okviru Kontakt konferencije u Beogradu 23. ožujka u Dragstoru.

Saznajte više:

‘Hali Gali Kompilacija’ – nalet nove beogradske scene

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X