Paddy Bowden, supruga Brucea Dickinsona, poginula u tragičnom incidentu

Bowden i Dickinson su bili u braku od 1990. godine i imaju troje djece, a od prošle godine su bili u procesu razvoda.

Bruce Dickinson (Foto: John McMurtrie)

Kako pišu britanski mediji tragični incident dogodio se u ponedjeljak u Londonu i kući Paddy Bowden, koja je bila u braku s frontmenom grupe Iron Maiden 29 godina sve do lani kad su pokrenuli brakorazvodni postupak koji još uvijek nije okončan.

Bowden i Dickinson imaju troje djece; sinove Austina i Griffina i kćerku Kiu. Oba sina također imaju glazbene karijere, Austin je pjevač heavy metal benda As Lions, dok je Griffin pjevač u metalcore grupi SHVPES (čita se “Shapes”).

“Ovo je grozan događaj koji ispada da je tragični incident. Naša djeca Austin, Griffin i Kia i ja smo shrvani. Ovo je izuzetno teško vrijeme za našu obitelj”, rekao je Bruce Dickinson u kratkoj izjavi za javnost.

Glasnogovornik londonske hitne službe izjavio je da su u 9:42 sati u ponedjeljak zaprimili poziv od osobe iz Chiswicka (naselja u kojem je živjela Paddy Bowden). “Poslali smo dvoje ambulantnih kola. Prva su stigla u roku od dvije minute. Nažalost pacijentica je već bila mrtva”, izjavio je glasnogovornik za The Sun.

Zasad nitko nije izašao s nikakvim konkretnim detaljima o tome o kakvom incidentu s tragičnim posljedicama se radilo.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X