Pločnik zatvara vrata

Još jedno mjesto za izlazak manje u Zagrebu.

Pločnik (foto: Pločnik / Facebook)

Još jedno od omiljenih zagrebačkih mjesta za izlazak sutra će zatvoriti svoja vrata. Nakon pravnih i drugih komplikacija koje su uslijedile nakon smrti vlasnika prostora, vodstvo Pločnika danas je objavilo da klub neće nastaviti s radom.

“Neki su već dobro upoznati kakvu kalvariju proživljavamo posljednih godinu dana, i nažalost odlukom Gradskog ureda za gospodarstvo ukinut je MTU, a tako i dozvola za rad Pločniku, osporava se ugovor u zakupu, s obzirom da je prostor u likvidacijskom postupku nakon smrti vlasnika,” stoji u objavi uprave na Facebooku.

“Nastaviti ćemo komuncirati o ovoj situaciji, kao i izviještavati o budućnosti Pločnika, ali ovom prigodom želimo pozdraviti i zahvaliti se svima vama koji ste nas posjećivali posljednjih 7+ godina, ostvarili smo nebrojene situacije, nova poznanstva, prijateljstva, ljubavi, ine kreativnosti, kao i iskustva za pamćenje, te vas još jednom pozivamo na druženje u preostalom vremenu, još danas i sutra, jer nam je subota, 13. siječnja zadnji radni dan,” dodaju iz Pločnika.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X