Pogledajte ‘A good actor’, spot zbog kojeg su se Ivanka i Mrle odlučili vjenčati nakon 10 godina

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle u zajedničkom stvaralaštvu i izvedbama prepoznatljivi su kao Mr.Lee&Ivanesky. Njihova ljubavna veza i sva produktivnost iste, inspiracija je svima onima koji ih dobro poznaju. Pomalo suluda, ali neumoljivo prisutna želja agencije Wedding2Book za organizaciju vjenčanja iz Rijeke bila je organizirati upravo njihovo vjenčanje. Mrle i Ivanka upitali su se što oni imaju od toga, ali izgleda, dobili su više od očekivanog.

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle (Foto: promo)

“Dobili smo prvenstveno spot, prekrasnu priču ispričanu jednog popodneva u San Canzianu s predivnom ekipom, a sinkro plesačice u bazenu su pjesmu i spot digle na razinu sna koji sam jednom sanjala kao rekreativna plivačica”, rekla je Ivanka Mazurkijević.

Njihovo početno negodovanje zaključeno je kompromisnim rješenjem: učinite nas koordinatorima vjenčanja u kojem nismo u glavnoj ulozi, pokušajte nam dočarati čin sklapanja braka kao nešto što istinski želimo učiniti, nagovorite nas uz sliku i ton. S albuma ‘Sailor’ Mr.Lee & IvaneSky, odabrana je pjesma “A good actor”, nastala kao melankolična ljubavna pjesma rastanka, koja je u ovoj priči sve samo ne pjesma rastanka. Zahvaljujući priznatom slovenskom art direktoru Saši Hessu, realizirano je i snimljeno bajkovito vjenčanje sa svim emotivnim i temperamentnim nabojima koje ono nosi uz podlogu pjesme “A good actor”, a video spot za istoimenu pjesmu postao je inspiracija za organizaciju njihovog vlastitog vjenčanja – nakon 10 godina, Ivanka i Mrle odlučili su se vjenčati.

“Nisam nikad razmišljao o vjenčanju, ali snimanje reklamnog spota za agenciju i daljnja suradnja su nas potaknuli na to. Bio bi to više kao neki tulum, došlo bi oko tisuću ljudi. Ma stvarno bismo napravili pravi show. I to smo sve planirali ovo ljeto, ali Stožer je onda izdao nove mjere i zabranio velika okupljanja pa smo znali da ništa od toga”, rekao je Mrle.

Najkreativniji par scene planira upravo takvo i vjenčanje – zastarjele forme tradicionalnih vjenčanja s barjacima i ostalim tradicijama nisu način na koji žele obilježiti svoj veliki dan, već planiraju napraviti veliku feštu u svom stilu na koju će pozvati tisuću ljudi, čim im to okolnosti dopuste.

Osim spota za “A good actor”, s redateljem Sašom Hessom snimili su još i spotove za pjesme “Sailor” i “Pirandellove Gigante”, a kako kaže Mrle, kroz ove je spotove zavodio Ivanku, a sve je to radio ne bi li mu pristala biti žena.

‘’Jako puno sam se namučio oko svih tih stvari ne bi li joj se svidio, ludo sam vozio carusel oko nje, unajmio džokeja koji me učio jahati kroz plitko more Krka, ne bi li je fascinirao svojim jahanjem i svojom kaubojštinom, vodio je u lunapark, zakupio ministarstvo, orkestar, produkcijsku kuću, jednog od najboljih europskih fotografa Sašu Hessa. Imamo toliko materijala da bismo mogli napraviti još spotova, ali onda smo stali i posvetili se planiranju našeg vjenčanja’’, rekao je Mrle.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X