Pogledajte najavu koncertnoga filma Brucea Springsteena ‘Western Stars’

U filmu će se naći kompletne izvedbe pjesama s istoimenoga albuma kao i razgovori te arhivski materijal.

Bruce Springsteen “Western Stars” (foto: Screenshot)

Bruce Springsteen nije mnogo govorio o svoj novoj ploči “Western Stars”, ali to bi se moglo promijeniti s novim koncertnim filmom istoga imena u kojoj ćemo vidjeti izvedbe svih pjesama s albuma na kojima svira isti bend kao i u studiju, a osim toga bit će tu i intervjua sa Springsteenom u kojima ovaj govori o svom životu i karijeri.

Film koji je sa Springsteenom režirao Thom Zimny bit će premijerno prikazan na Toronto Film Festivalu u rujnu, nakon čega će u listopadu i u redovnu kino distribuciju. Dotad pogledjte trailer.

Springsteen u isječku govori kako se lako izgubiti ili nikada ne pronaći. “Što ste stariji, paket koji niste razvrstali postaje sve teži, pa stoga bježite. Ja sam mnogo bježao. Trideset i pet godina trudim se riješiti svojih destruktivnih osobina, a još i sada bude dana kada se borim s time,” kaže The Boss.

Nije poznato kada je Springsteen snimio koncertne scene filma, ali nastale su u štali staroj gotovo stotinu godina. “Nastala je posebna vrsta čarolije,” kaže Springsteen. “Glazba je zaživjela vlastitim životom.”

“Western Stars” je prvi album još od “Nebraske” iz 1982. koji Springsteen nije popratio turnejom. “Tražio sam neki način da tu glazbu ipak prikažem publici uživo, pa smo zaključili da je to najbolje učiniti filmom,” izjavio je Bruce za E Street Radio.

Springsteen i Thom Zimny dosad su surađivali na “Bruce Springsteen and the E Street Band: Live in New York City”, “Wings for Wheels: The Making of ‘Born to Run’”, “The Promise: The Making of Darkness on the Edge of Town”, “The Ties That Bind” i mnogim drugim koncertnim naslovima i spotovima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X