Polaridi imaju novi singl ‘Soba’

Na svom glazbenom putovanju Polaridi su se zaustavili u sobi, povirite i vi…

Polaridi ‘Soba’

Nakon singlova (koje ovaj bend prigodno naziva ‘fotografijama’) “Hej bejbe” i “Kratki pogledi”, Polaridi su u ovo predblagdansko razdoblje ‘okinuli i treću’ – “Soba”, za koju su odmah objavili video spot.

Novi singl je melankolična pop balada koja govori o usamljenosti i prolaznosti vremena, o mislima koje svi imamo kad smo sami u mraku.
Tekst i glazbu potpisuje Višeslav Sošić, koji je ujedno i vokal i gitarist, dok je Sven Pavlović pjesmu producirao i odsvirao bubnjeve, perkusije i synthesizere. Za animaciju spota je zaslužna Laura Martinović, a u pjesmi gostuje dječji zbor Zagrebački anđeli i njihov umjetnički voditelj i dirigent Vitomir Ivanjek. Sve je snimano u tonskom studiju Sunday Studios u svibnju 2020., a miks i mastering potpisuje Jelenko Hodak, Studio Green Hill.

Na ideju za Polaride Višeslav je došao dok je svirao u bendu Cloud 68, Sven im je producirao album prvijenac, tu su se dečki upoznali i počelo je njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je iznjedrilo tri singla, dva video spota, a uskoro možemo očekivati i prvi EP.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X