Polaridi singlom ‘Voda’ najavljuju album prvijenac

Polaridi nastavljaju širiti glazbeni izričaj te se nakon gitarističke i bučnije pjesme ‘Ne budi me’ vraćaju s intimnom i melankoličnom pjesmom ‘Voda’.

Polaridi ‘Voda’

Polaridi su nastali početkom 2020. godine kada su Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema glazbi i stvaranju, pretočili u prvu pjesmu. Tada počinje njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je dosada iznjedrilo pet singlova; „Kad si tu”, „Ne budi me” „Hej bejbe”, „Kratki pogledi” i „Soba”. Videospot za pjesmu „Soba” kojeg je animirala Laura Martinović ušao je u službeno natjecanje hrvatskog filma na Animafestu.

Polaridi nastavljaju širiti glazbeni izričaj te se nakon gitarističke i bučnije pjesme „Ne budi me” vraćaju s intimnom i melankoličnom pjesmom „Voda”. Sven i Višeslav ponovno su sve sami odsvirali i snimili u Sunday Studiju u Svetoj Nedelji.

„Našim novim singlom „Voda” definitivno najavljujemo izlazak albuma koji bi svijetlo dana trebao ugledati u ožujku ili travnju ove godine. Naporno radimo i ono malo slobodnog vremena koje nađemo posvećujemo završetku cijelog projekta”, govore nam Višeslav i Sven.

Za miks i mastering zaslužan je Jelenko Hodak iz Green Hill studija.

„Za spot smo se još jednom odlučili surađivati s Laurom Martinović koja je već napravila animaciju za našu pjesmu „Soba” i moramo naglasiti da smo jako zadovoljni krajnjim rezultatom. Laurina je animacija i ovaj put fenomenalna.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X