Policija pustila u javnost nove fotografije s poprišta Cobainovog samoubojstva

Pred dvadesetu godišnjicu tragične smrti frontmena Nirvane, policija Seattlea pustila je u javnost seriju novih fotografija s poprišta suicida.

Cobainove stvari na podu (Foto: Seattle PD)

Nema novih spoznaja o tragičnoj smrti Kurta Cobaina. Tvrdi to glasnogovornik policije Seattlea. Iako su neki mediji ponovno počeli ukazivati na to kako bi se možda mogli pojaviti novi dokazi nakon dvadeset godina od tragičnog događaja, policija nije ponovno otvorila slučaj.

Cobainov pribor za heroin (Foto: Seatlle PD)

Umjesto toga detektivi su pronašli četiri role prethodno nerazvijenog filma na kojem se nalaze fotografije s mjesta tragičnog događaja i pustili ih u javnost. Među onima fotografijama s policijskim službenicima snimljena je i kutija s Cobainovim narkomanskim priborom, sunčane naočale na podu i njegov novčanik s osobnom iskaznicom.

Cobainov novčanik (Foto: Seatlle PD)

Kurt Cobain pronađen je mrtav s ranama nanesenim sačmaricom u svom domu u Lake Washington Boulevardu 8. travnja 1994. godine. Pronašao ga je električar koji je došao izvršiti neke radove u kući. Policijskom istragom utvrđeno je da je pjevač izvršio samoubojstvo tri dana prije tj. 5. travnja, unatoč sumnjama određenih teorija zavjere da je frontmen Nirvane ubijen.

Cobainovo oproštajno pismo (Foto: Seattle PD)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X