Policija pustila u javnost nove fotografije s poprišta Cobainovog samoubojstva

Pred dvadesetu godišnjicu tragične smrti frontmena Nirvane, policija Seattlea pustila je u javnost seriju novih fotografija s poprišta suicida.

Cobainove stvari na podu (Foto: Seattle PD)

Nema novih spoznaja o tragičnoj smrti Kurta Cobaina. Tvrdi to glasnogovornik policije Seattlea. Iako su neki mediji ponovno počeli ukazivati na to kako bi se možda mogli pojaviti novi dokazi nakon dvadeset godina od tragičnog događaja, policija nije ponovno otvorila slučaj.

Cobainov pribor za heroin (Foto: Seatlle PD)

Umjesto toga detektivi su pronašli četiri role prethodno nerazvijenog filma na kojem se nalaze fotografije s mjesta tragičnog događaja i pustili ih u javnost. Među onima fotografijama s policijskim službenicima snimljena je i kutija s Cobainovim narkomanskim priborom, sunčane naočale na podu i njegov novčanik s osobnom iskaznicom.

Cobainov novčanik (Foto: Seatlle PD)

Kurt Cobain pronađen je mrtav s ranama nanesenim sačmaricom u svom domu u Lake Washington Boulevardu 8. travnja 1994. godine. Pronašao ga je električar koji je došao izvršiti neke radove u kući. Policijskom istragom utvrđeno je da je pjevač izvršio samoubojstvo tri dana prije tj. 5. travnja, unatoč sumnjama određenih teorija zavjere da je frontmen Nirvane ubijen.

Cobainovo oproštajno pismo (Foto: Seattle PD)

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X