Zack Dust & Jura Geci i Rolin Humes pobjednici 6. Croatian Blues Challengea

Zack Dust & Jura Geci i Rolin Humes dobili priliku predstavljati hrvatske blues snage u Memphisu.

Zack Dust & Jura Geci

Zagrebački klub Bikers Beer Factory je od 5. do 7. studenog 2014. bio domaćin šestog Croatian Blues Challengea, koji je potvrdio da u hrvatskoj još uvijek vlada veliki interes za blues te da kod nas postoje brojni kvalitetni blues izvođači.

Pred ispunjenim klubom je u tri dana nastupilo devet natjecatelja, a kao gosti su svirali sastavi Soul Radio (pobjednici ovogodišnjeg “HGF demo festivala”) te “Zamba” (pobjednici 5th Croatian Blues Challengea u grupa kategoriji te ovogodišnji predstavnici hrvatske na International Blues Challengeu u Memphisu).

Stručni žiri u sastavu Boris Hrepić – Hrepa, Matija Dedić, Stevo Vučković – Wolfman, Dragutin Smokrović – Smokva i Boris Dugi-Novački – Zamba, za pobjednika je u solo/duo kategoriji odabrao je mladi varaždinski duo Zack Dust & Jura Geci.  dok su u kategoriji benda odabrani Riječane Rolin Humes.

Kao i svih prethodnih godina, pobjednici u svakoj kategoriji su stekli pravo predstavljati Hrvatsku i udrugu “Hrvatske blues snage” na krovnom svjetskom blues natjecanju – 31th International Blues Challengeu, koje će se od 20. do 24. siječnja 2015. održati u Memphisu. Pobjednici također imaju priliku nastupiti i na 6th European Blues Challengeu u proljeće 2016. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X