Poziv izvođačima za prijavu na ljubljanski MENT

MENT Ljubljana poziva evropske bendove i solo izvođače sa prethodnim koncertnim iskustvom i javno dostupnim audio i video materijalima istih da se prijave za nastup na njegovom osmom izdanju od 8. do 10. lipnja 2022. Rok za prijave je 1. prosinac 2021. godine.

Poziv za prijave na MENT

MENT je nagrađivani trodnevni festival muzičkih otkrića u okviru Europe ali i šire. Na posljednjem pre-COVID izdanju festivala nastupilo je 80 izvođača iz 26 država. Međunarodna konferencija fokusirana je na glazbenu industriju i kreativnost.

Godine 2021. MENT je svoje izdanje pomaknuo na lipanj s devet uzastopnih večeri međunarodnog programa. U 2022. festival se vraća na trodnevno izdanje međunarodne konferencije i pratećih koncertnih večeri.

Ukoliko zbog trenutne svjetske zdravstvene situacije novo izdanje MENT festivala ne bude bilo moguće ili ukoliko se mora održati u izmjenjenom formatu, sve aplikacije će važiti i za izmjenjene datume i format. Svi prijavljeni bit će obaviješteni o rezultatima natječaja.

Više na službenoj stranici MENT-a.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X