Poziv za prijave za regionalnu Nagrada Milana Mladenovića – 2.000 eura za najbolje ostvarenje

Zaklada Milana Mladenovića dodjeljivat će, počev od ove godine, regionalnu glazbenu nagradu koja će nositi ime istaknutog glazbenika, pjesnika, kompozitora i vođe kultnog benda Ekatarina Velika.

Nagrada Milana Mladenovića

Nagrada Milana Mladenovića dodjeljivat će se svake godine na dan Milanovog rođenja, (21. rujna), za glazbeno djelo od izuzetne umijetničke vrijednosti.
Nagrada se sastoji od povelje i novčanog iznosa od 2.000 eura.

Milanova Nagrada je regionalna i pravo da se natječu za nju imaju autori sa teritorija svih bivših jugoslavenskih republika, za glazbeno djelo objavljeno između 30. lipnja prethodne godine i 30. lipnja tekuće godine, bez posebnih žanrovskih ograničenja.

Rok za prijave je otvoren do 30. srpnja. Prijave se mogu podnositi putem interneta,na adresi: https://www.milanmladenovic.com.

Prijedloge djela koja konkuriraju za nagradu mogu podnositi autori, izdavači ili organizacije. Članovi prvog žirija za dodjelu Milanove nagrade su Zoran Kostić Cane, Vasil Hadžimanov i Aleksandar Žikić.

Zaklada Milana Mladenovića je osnovana prema nalogu koji je u svom testamentu ostavila Milanova majka, Danica Mladenović. Zaklada je osnovana sa namjerom da se autorska i osobna ostavština Milana Mladenovića sačuva kao cjelina i da se namjeni za kulturne i dobrotvorne svrhe. Ciljevi Zaklade su, između ostalog, da čuva uspomenu na Milana Mladenovića, brine se o objavljivanju njegovih djela i potiče umjetnicko stvaralaštvo dodjeljujući regionalnu glazbenu nagradu koja nosi njegovo ime.

Više podataka o Zakladi Milana Mladenovića i o Milanovoj nagradi mogu se naći na adresama:

Website: https://milanmladenovic.com
Facebook: https://www.facebook.com/Zadužbina-Milana-Mladenovića
Instagram: https://www.instagram.com/zaduzbinamilanamladenovica/

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X