Požurite po jeftinije ulaznice za The Cult

Do subote, 24. ožujka, cijena ulaznica za koncert The Culta u Spaladium Areni iznosi 190 kuna.

The Cult danas: 'Choice Of Weapon'

Ulaznice za koncert britanske rock grupe The Cult, koji će se održati 3. srpnja u Spaladium Areni u Splitu, još se dva dana, do 24. ožujka (subota), prodaju po posebnoj promotivnoj cijeni od 190 kuna za parter i za tribine. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima sustava Eventim diljem Hrvatske, te preko interneta.

The Cult su jedan od najznačajnijih britanskih rock bendova, a u 2012 godini spremni su za najveći izazov karijere. Svoj deveti album „Choice of Wapon“ objavljuju u svibnju, ponovno s čuvenim producentom Bob Rockom koji je producirao kultni album „Sonic Temple“, s kojim su dotaknuli najveće vrhunce karijere.

Karizmatični pjevač Ian Astbury te gitarist i koautor većine pjesama, Billy Duffy, zajedno s ekipom po treći put dolaze u Hrvatsku. Nakon što su 2007. oduševili fanove na Drava Rock Festu u Koprivnici te nakon što se za njihov zagrebački koncert u Domu sportova 2009. tražila ulaznica više, The Cult u punoj snazi dolaze u Split kako bi prodrmali Spaladium s nekim od bezvremenskih hitova poput „Sweet Soul Sister“, „Rain“, „She Sells Sanctuary“, „Fire Woman“, “Wild Flower“, „Edie (Ciao Baby)“…

Predgrupa The Cultu bit će škotski hard rock bend Gun, koji je svjetsku slavu postigao 1994. obradom Cameovog hita „Word Up“.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X