Pobjednik malog finala HNK-a je Nikola Pezić

Pobjedu u malom finalu HNK-a odnio je Nikola Pezić. Drugi je bio Zoran Tučkar, treći Branimir Šutalo a četvrti Hrvoje Tadić. Nikola je doma odnio dvije ulaznice za koncert Električnog orgazma u Tvornici u subotu, 24.3., knjigu ‘Pupak svijeta’ najpopularnijeg makedonskog pisca Venka Andonovskog i novi CD Svadbasa.

Nikola Pezić - pobjednik 2. malog finala HNK-a (Foto: Nino Šolić)

Uz dvoje pobjednika malih finala Tonćija Kožula i Nikolu Pezića, u velikom finalu naći će se još dvoje natjecatelja. S obzirom da je u oba mala finala bio drugi, Zoran Tučkar natjecat će se i u velikom finalu.

Četvrti finalist je Branimir Šutalo, koji je, bilo u svojstvu publike ili kao natjecatelj, sudjelovao na svim kvizovima i natjecao se u oba mala finala, a što nije uspjelo niti jednom drugom natjecatelju.

Stoga mu se, kao priznanje za uključenost i podršku HNK-u od samog početka, omogućuje natjecanje u velikom finalu Hrvatskog narodnog kviza koje je na rasporedu u četvrtak, 5. travnja u 20 sati u Booksi.

Drugo malo finale HNK-a: Zoran Tučkar, Hrvoje Tadić, Branimir Šutalo i Nikola Pezić (Foto: Nino Šolić)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X