Priča o prepoznavanju u novoj pjesmi Barbare Munjas ‘Kad tad’

Barbara Munjas predstavlja novi singl ‘Kad tad’ koji nosi vedru i refleksivnu atmosferu.

Barbare Munjas – Kad tad

“Ono što je nastalo kao pjesma u kazalištu za kazalište, od samog trenutka nastajanja je, barem meni, bilo jasno da to neće biti njezin jedini život već da će izaći i kao singl. Ona je bilješka jednog trenutka, priča o sinkronicitetu, dogovoru duša, o onim čudnim, uzbudljivim osjećajima kada za tek upoznatog stranca osjećate kao da ga poznajete čitav život i osjetite posebnu vezu. S druge strane ovo je priča o pozdravu, rastanku, nevidljivom prisustvu, o nadi koja ostaje u optimizmu i vjeri u bolju budućnost jer nije uvijek pravi trenutak za stvari koje želimo i osjećamo. Pjesma ima jedan “sve će bit ok” generalni stav i poruku, zato što ako je nešto suđeno dogodit će se kad tad, ako ne u ovom životu onda u sljedećem ili se dogodilo u nekom od prošlih pa sada osjećamo eho prijašnjih događaja pod velom mistike.. Kada susretnemo srodnu dušu mi zapravo susrećemo nepoznati dio sebe i u spotu je fokus na toj ideji. Za mene ova pjesma predstavlja vječnu nadu.”, objašnjava Barbara.

Pjesma “Kad tad” je nastala za istoimenu predstavu u produkciji POU Poreč čiji su autori David Belas, Suzana Rupenović i Dario Filipović. Uz Davida Belasa režiju predstave potpisuje i Vesna Stilinović. Jedna od glavnih niti ove predstave je sinkronicitet koji se promatra kroz susret dvaju stranaca i razvoj njihovog odnosa dok čekaju tramvaj koji kasni, i na temelju čitave atmosfere i osjećaja u toj predstavi nastala je “Kad tad” koja zaokružuje priču u minimalističkom ozračju.

Nastao u produkciji Rose-art, režiju za spot potpisuje David Belas, kameru Karla Carević i Alen Šajina, za montažu su zaslužni Pino Ružić i David Belas, za tehniku i logistiku Ivan Pisak, a asistenciju je pokrila Tea Šimičić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X