Priča se da je U2 došao svome kraju, Bono najavio da bend ‘odlazi’

Bend je ovaj tjedan završio svoju ‘Experience + Innocence’ turneju koncertom u Berlinu.

  • 7
    Shares
U2 (Foto: Universal Music)

Obraćajući se publici na kraju svog berlinskog koncerta Bono je aludirao na nešto što bi lako moglo značiti kraj U2-a. Kako navodi Twitter kanal U2gigs, koji na redovitoj bazi prenosi U2 koncerte diljem svijeta, Bono se publici u Mercedes-Benz areni obratio riječima: “Na turneji smo već dosta dugo, trajemo više od 40 godina, posljednje 4 godine su za nas bile posebne. Sada odlazimo…”

Fanovi su, jasno, odmah počeli špekulirati da li je riječ o konačnom oproštaju benda formiranog daleke 1976. godine i da li je Bono mislio da je došao kraj turneji ili bendu. Spomenuti kanal U2 gigs također je gasio vatru i smirivao paniku.

“Svaka turneja koju smo pokrivali, od “Vertiga” naovamo, svaki posljednji koncert, uvijek ista priča: masovna panika da se radi o zadnjem koncertu. Kladim se u 10 dolara da ću ponovno za vas prenositi neki U2-ov koncert nekada uskoro.”

No onda su i dodali: “Ovo, doduše, jest prvi put da se masovna panika čini plauzabilna”, da bi naposljetku počeli špekulirati oko proslave 40. obljetnice U2-ovog albuma “Boy”, itd.

U svakom slučaju, čini se da od U2-a ništa sigurno neko vrijeme.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X