Princeov legendarni dvostruki album ‘Sign O’ The Times’ dostupan u remasteriranom i super deluxe izdanju

Princeov nezaboravni dvostruki album ‘Sign O’ The Times’ zasluženo je obilježen objavom reizdanja uz Super Deluxe Box koji donosi čak 63 prethodno neobjavljene snimke te više od dva sata koncertnog materijala pronađenog u arhivi, uključujući jedinu snimku Princea na pozornici s Milesom Davisom na kojoj izvode ‘It’s Gonna Be a Beautiful Night’.

Prince ‘Sign O’ The Times’

Preplavljen glazbenim idejama i aktualnim tekstovima koji i danas zvuče jednako relevantno kao tada kada su pjesme objavljene, Princeov legendarni album predstavlja umjetnika u trenutku dok ponovo pronalazi sebe. Plodonosno razdoblje od kraja 1985. do početka 1987. godine obilježeno je i razlazom njegovog benda The Revolution, izgradnjom njegovog inovativnog kompleksa za snimanje i stvaranjem (te na kraju napuštanjem) albuma “Dream Factory”, “Camille” i “Crystal Ball”, da bi svi ovi trenuci zaživjeli na legendarnom dvostrukom albumu “Sign O’ The Times”.

Super Deluxe izdanje “Sign O’ The Times” donosi i knjigu od 120 stranica rukom pisanih tekstova pjesama, neobjavljenih fotografija Jeffa Katza te izjave i sjećanja brojnih prijatelja i glazbenih kolega.

Remasterirana, Deluxe i Super Deluxe izdanja pronađite u Dancing Bearovim prodavaonicama ploča i na www.dancingbear.hr.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X