Prvi Glory Dayz Festival seli se u manji prostor

Prvo izdanje zagrebačkog Glory Dayz Festivala ipak se neće održati na Zagrebačkom Velesajmu kako je bilo najavljivano već se seli u zagrebačku Tvornicu Kulture. Datumi održavanja ostaju isti: petak, 28. i subota, 29. rujan.

Glory Dayz Festival

Kao razlog preseljenja festivala organizator ističe ne zadovoljavajuću pretprodaju ulaznica.

Promjena ima i u najavljenim izvođačima. U sklopu manjeg izdanja prvog festivala od najavljenih stranih zvijezda nastupit će Saint Etienne, Spiritualized i Josh T. Pearson, ali nažalost neće nastupiti Peter Hook & The Light, Kitty, Daisy & Lewis. Od hrvatskih izvođača neće nastupiti Pavel, a od regionalnih zvijezda neće nastupiti Goribor, Darkwood Dub i Intruder.

S obzirom na novonastale promjene, raspored i obaveze grupe Cults, potvrda njihovog nastupa se još čeka i o tome ćemo biti naknadnih obavijesti.

Budući da se cijena ulaznica od 1. rujna ne mijenja na 290 kuna, već ostaje 270 kuna, svima onima kojima su ulaznice  već kupili, ulaznice vrijede i za novi dvodnevni program u  Tvornici Kulture.  Svi koji su već kupili ulaznice i ipak ih žele vratiti,  to mogu učiniti od ponedjeljka 3. rujna do 15. rujna samo na prodajnim mjestima Eventima na kojima su ulaznice i kupili. Sve one koji su kupili ulaznicu preko weba i žele je vratiti, trebaju se javiti na: [email protected]

Cijena jednodnevne ulaznice: 180 kuna

Cijena dvodnevne ulaznice 270 kuna

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima i na www.eventim.hr,

Na Glory Dayz festivalu 28. i 29. rujna nastupit će: Spiritualized, Saint Etienne, Josh T. Pearson, Svadbas, Lollobrigida, Nipplepeople, Pink Studio, Rebel Star, New Wave Syria, Kimiko, Superoperater.

Zadnje od Događanja

Idi na Vrh
X