R.E.M. predstavili dosad neobjavljeni demo ‘Radio Song’

Pjesma će se nalaziti na reizdanju albuma ‘Out of Time’ koji će biti objavljen na 25 godišnjicu izdavanja ovog albuma.

R.E.M. (Foto: Wikipedia)
R.E.M. (Foto: Wikipedia)

Reizdanje kultnog albuma R.E.M. “Out of Time” bit će objavljeno 11. listopada za Concord Bicycle. Na demo verziji “Radio Song” nema zvuka sintesajzera i rapa KRS-One.

Album “Out of Time”, na kojem se nalaze hit singlovi “Losing My Religion” i “Shiny Happy People”, bio je objavljen 1991., godinu dana nakon “Automatic For The People”, i doveo je bend do globalne popularnosti. Oba su albuma završila na prvom mjestu britanskih top lista.

Deluxe verzija reizdanja doći će u obliku 4 diska, s dodatnim live snimkama koncerta na Mauntain Stageu 1991., te Blu-Ray discom koji će sadržavati audio visoke rezolucije i 5.1 Surround verziju “Out of Time”, sve video spotove toga albuma i kolekciju novinskih članaka i snimaka nastupa i studijskog snimanja.

U reizdanju će također biti notes novinarke Annie Aleski koja je intervjuirala svu četvoricu članova benda i producente albuma, Scotta Litta i Johna Keanea.

R.E.M. je 29. srpnja također reizdao tri svoja klasična albuma na vinilu, “Lifes Rich Pageant” iz 1986., “Dead Letter Office” iz 1987. i “Eponymous” iz 1988., i to za Capitol Records/Universal Music Enterprises.

“Lifes Rich Pageant” bio je prvi album R.E.M. koji je dosegao zlatnu nakladu, a svoje je reizdanje doživio također na svoju 25. godišnjicu 2011., iste godine kada je bend službeno prestao postojati nakon 31 godine zajedničkog rada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X