Razigrani The Bambi Molesters u Vintage Industrial Baru

I Bambijima je pošlo za rukom dupkom napuniti Vintage Industrial Bar u snježni četvrtak, kad je očigledno jedino dobar rock mogao zagrijati tijelo i dušu.

The Bambi Molesters u Vintage Industrial Baru (Foto: Zoran Stajčić)

Već postaje pravilo da se bend ne može ‘izvući’ s pozornice Vintage Industrial Bara bez dva bisa. Možda bi se prošlotjedni koncert My Buddy Moosea mogao olakotno pripisati tome što je petak pa ljudi izlaze, ali jučer je bio četvrtak. Koncert The Bambi Molestersa je počeo ranije i završio do ponoći, ali je svejedno bilo krcato. Čak i više nego na americana Riječanima – ovog puta se jedva prolazilo kroz stiskavac svih koji su uživali u surfu, onom rokerskom dakako.

The Bambi Molesters u Vintage Industrial Baru (Foto: Zoran Stajčić)

The Bambi Molesters su konačno kompletirani izašli na pozornicu, Ladin porodiljni je završio, a originalna četvorka je i ovog puta bila pojačana Lukom Benčićem na klavijaturama i brasevima. Bilo je tu pored surf rocka i solidne minutaže tex-mexa i rockabillyja. Dalibor Pavičić je često bio za mikrofonom, pa su Bambiji sudeći po tome sve manje čisto instrumentalni sastav. Happening je po repertoaru najviše podsjećao na koncert u ITD-u kad se snimao „Live In Zagreb“, samo što je sinoć publike bilo daleko više, kao što je i samo raspoloženje bilo odlično, što se dobro osjetilo na „La Bruta“ koja se orila klubom.

The Bambi Molesters u Vintage Industrial Baru (Foto: Zoran Stajčić)

Bend je bio standarno čvrst i precizan i katarze s pozornice su i više nego primjetno imale svoj feedback u publici. Možda i jedan od najboljih koji sam do sada vidio na solo koncertu The Bambi Molestersa, a s godinama ih se uistinu nanizalo. Ovaj nastup me po energiji podsjetio na onaj iz Aquariusa iz, ako se ne varam, 2004. godine kad je grupa promovirala album „Sonic Bullets: 13 From The Hip“. Tako je i sad bilo prpošno i razigrano, posebice u drugom dijelu koncerata kad su se počeli nizati hitovi, ili bolje kazano, hit teme koje su proslavile Bambije. Jako dobar start u novoj godini u metropoli. Možda bolje nije ni moglo.

Zadnje od Izvješće

Idi na Vrh
X