Planulo prvih tisuću ulaznica za koncert The Nationala

U malo više od 24h prvih 1000 ulaznica za koncert The Nationala po promotivnoj cijeni od 180 kuna je i službeno rasprodano. Sutra od 12:00h slijedi daljnja prodaja po cijeni od 220 kuna, sve do koncerta, izjavili su iz organizacije Žedno uho izahvalili se publici na ovako velikom interesu.

The National

Organizator se na svojoj Facebook stranici osvrnuo i na komentare na “bezobrazno skupe ulaznice”, navodno najskuplje u Europi.

“Za neupućene, The National su u Zagrebu uvijek imali i imat će najniže cijene ulaznica. Naime, već na prošloj turneji su u ostatku Europe, pa i u nama najbližoj Ljubljani, cijene ulaznica za njihove koncerte bile iznad 35 Eura dok su za zagrebački koncert bile 20 Eura, skoro upola jeftinije. I ovoga smo puta, bez obzira što za njima vlada ogroman interes u cijelom svijetu, ne samo uspjeli dogovoriti koncert The National u Zagrebu, i to u prvom valu promocije nadolazećeg albuma, gdje su nekoliko odlično honoriranih poziva na festivale ovi iskoristili da posjete posebno im draga mjesta, već smo uspjeli ispregovarati za bend njihovog statusa još uvijek iznimno povoljnu cijenu ulaznice od 24 Eura u promotivnoj, i 29 Eura u redovitoj prodaji. Znamo, nije malo, ali je i dalje kudikamo manje nego na zapadu, a nakon objavljivanja albuma kad krene drugi jesenski dio turneje sumnjamo da će igdje svirati za ulaznicu nižu od 40 Eura.”, tvrde iz Žednog uha.

Zagrebačka Šalata ugostit će bend 2. srpnja na njihovoj ovogodišnjoj turneji. Koliko im je Zagreb uistinu značajan, dokazali su odlukom da na novoj turneji među sedam europskih gradova uvrste i Zagreb. Zagrebačka publika je u posljednjih 24 sata dokazala koliko joj je značajan ovaj američki bend.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Izdvojeno

Idi na Vrh
X