Richard Ashcroft u svibnju objavljuje novi album ‘These People’

Nakon punih šest godina kreativne pauze, nekadašnji frontman i povremeni gitarist The Verve, Richard Aschroft najavio je povratak na scenu s novim, četvrtim studijskim albumom nazvanim ‘These People’.

  •  
  •  
Richard Ashcroft 'These People'
Richard Ashcroft ‘These People’

Ashcroft je nakon odlaska iz The Verve započeo solo karijeru i od kritike bio hvaljen kao jedan od najjedinstvenijih i nezaboravnih vokala britanske glazbe, za što je bio i nagrađivan na Brit Awards i Ivor Novello Awards, te nominiran za Grammy. Krajem 2015. Ashcroft se pojavio na pregršt nenajavljenih koncerata diljem Europe, a pred 30.000 ljudi odsvirao je nezapamćeno prihvaćen solo koncert na meksičkom Corona Capital Festivalu u studenom prošle godine.

Istražujući nove teme i avanturistički se poigravajući s novim zvukovima i teksturama došao je na dobar glas kod publike i kritike, a sve to potvrđuje i novim albumom na kojemu su surađivali njegovi prijatelji i kolege još od doba The Verve, Chris Potter i Wil Malone.

Album službeno izlazi 20. svibnja za etiketu Righteous Phonographic Association londonske izdavačke kuće Cooking Vinyl Records, a njegov prvi singl dostupan je odmah ako se album u digitalnom izdanju naruči već sada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X