Roger Daltrey najavio autobiografiju za jesen 2018.

Frontmenu grupe The Who trebalo je tri godine za ‘stavljanje svog života na papir’.

Roger Daltrey i Pete Townshend (Foto: Wikipedia)
Roger Daltrey i Pete Townshend (Foto: Wikipedia)

“Uvijek sam se odupirao pisanju autobiografije”, izjavio je Roger Daltrey, frontmen legendarne grupe The Who u priopćenju povodom najave autobiografske knjige koja će biti objavljena na jesen iduće godine.

“Kad provedeš više od pola stoljeća u epicentru grupe kao što je The Who, perspektiva za autobiografiju može biti problem. Kao da mi se sve događalo u trenutku. Jedne minute sam na tvorničkoj traci u Shepard’s Bushu, iduće, glavna zvijezda Woodstocka”, naveo je Daltrey.

Pjevaču je trebalo tri godine kako bi napisao knjigu, tj. kako bi otpakirao događaje svog života i sjetio se tko je što učinio u određenom trenutku bogate povijesti njegovog benda, razdvajajući mitove od onoga što se uistinu dogodilo poput glasovitog 21. rođendana pokojnog bubnjara Keitha Moona u Holyday Innu.

“Nije me zanimalo koliko će duga ispasti knjiga. Bilo mi je važno da je dobra. Nadam se da je rezultat više od samo još jedne autobiografije na tržištu. Imao sam dovoljno sreće da živim u uzbudljivom vremenu. Svjedočio sam golemim promjenama u društvu, glazbi i kulturi i općenito. To što sam još uvijek ovdje i što samo ispričao svoju priču, dok tolikima oko mene to nije uspjelo, za mene predstavlja pravo čudo”, zaključio je Daltrey.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X