Ryan Adams objavio 17 B-strana novog albuma

Ryanova je produktivnost rezultirala većim brojem pjesama nego što ih se našlo na studijskom albumu.

Ryan Adams (Foto: Universal Music)
Ryan Adams (Foto: Universal Music)

Ryan Adams predstavlja čak 17 novih pjesama – u obliku novog izdanja “Prisoner B-Sides”, koje je hrvatskoj publici dostupno putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa.

Sredinom veljače ove godine ovaj cijenjeni autor i glazbenik predstavio je novo studijsko izdanje – “Prisoner”, koje donosi ukupno 12 pjesama, a čijom produkcijom se bavio samostalno.

U procesu stvaranja novog materijala, Ryan je bio u kreativnom zamahu, a njegova produktivnost rezultirala je većim brojem pjesama nego što ih se našlo na aktualnom studijskom albumu. Upravo te neobjavljene – B-strane pjesama – okupio je na jednom mjestu, u obliku izdanja “Prisoner B-Sides”. Pjesme su originalno bile namijenjene objavi u sklopu limitiranog kolekcionarskog box-seta “Prisoner: End Of The World”, a naknadno su postale dostupne i digitalnim putem.

Ryan Adams 'Prisoner B Sides'
Ryan Adams ‘Prisoner B Sides’

Podsjećamo i kako će hrvatska publika ovog ljeta imati priliku čuti uživo Ryana Adamsa – 13. srpnja nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture, u sklopu europske turneje i koncertne promocije izdanja “Prisoner”. Nadamo se da će se na set-listi pronaći i pokoja pjesma s ‘B strane’.

Organizator zagrebačkog koncerta je LAA (Los Angeles Agency). Ulaznice su dostupne po cijeni od 150 kn, a na dan koncerta cijena će iznositi 170 kn.Možete ih potražiti u Dirty old shopu, Rockmarku, Berislavićeva 13, Aquarius CD Shopu u Varšavskoj, te Dallas Music Shopu u Rijeci, kao i na prodajnim mjestima Eventima i www.eventim.hr

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X