Sacherov album ‘Biser, ambra, jantar’ objavljen i na vinilu

Osim CD izdanja, ova priča zaokružena i objavom izdanja na vinilu (Dallas Records) za sve ljubitelje dobrog starog zvuka s ploče, a u prodaji je dostupan po cijeni od 120 kuna.

Sacher ‘Biser, ambra, jantar’

Povratak Srđana Sachera s novim bendom Sacher i novim albumom “Biser, ambra, jantar” okrunjen je koncertnom promocijom u ispunjenom Boogaloou, gdje smo imali prilike vidjeti i čuti da bismo mogli biti na početku novog, velikog poglavlja jednog od najdarovitijih i najosebujnijih skladatelja koje smo ikada imali.

Novo, dugoočekivano izdanje i koncertna promocija popraćene su brojnim pozitivnim kritikama koje su potvrdile da Sacher ne živi na staroj slavi. Osim CD izdanja, ova priča zaokružena i objavom izdanja na vinilu (Dallas Records) za sve ljubitelje dobrog starog zvuka s ploče, a u prodaji je dostupan po cijeni od 120 kuna.

Ploča s 14 pjesama koje autorski potpisuje Srđan Sacher opremljena je sjajnim likovnim oblikovanjem kojeg potpisuje Daniel Ille, a za konačni zvuk albuma, prema Sacherovim riječima, zaslužan je producent Zvonimir Dusper Dus, koji je, kroz njihovu višemjesečnu suradnju na albumu, postao članom benda, a svoj je doprinos albumu dao i kao glazbenik svirajući klavijature – klavir, Wurlitzer, melodiku i vrlo rijedak instrument – Hohnerov Pianet.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X