Sacherov album ‘Biser, ambra, jantar’ objavljen i na vinilu

Osim CD izdanja, ova priča zaokružena i objavom izdanja na vinilu (Dallas Records) za sve ljubitelje dobrog starog zvuka s ploče, a u prodaji je dostupan po cijeni od 120 kuna.

Sacher ‘Biser, ambra, jantar’

Povratak Srđana Sachera s novim bendom Sacher i novim albumom “Biser, ambra, jantar” okrunjen je koncertnom promocijom u ispunjenom Boogaloou, gdje smo imali prilike vidjeti i čuti da bismo mogli biti na početku novog, velikog poglavlja jednog od najdarovitijih i najosebujnijih skladatelja koje smo ikada imali.

Novo, dugoočekivano izdanje i koncertna promocija popraćene su brojnim pozitivnim kritikama koje su potvrdile da Sacher ne živi na staroj slavi. Osim CD izdanja, ova priča zaokružena i objavom izdanja na vinilu (Dallas Records) za sve ljubitelje dobrog starog zvuka s ploče, a u prodaji je dostupan po cijeni od 120 kuna.

Ploča s 14 pjesama koje autorski potpisuje Srđan Sacher opremljena je sjajnim likovnim oblikovanjem kojeg potpisuje Daniel Ille, a za konačni zvuk albuma, prema Sacherovim riječima, zaslužan je producent Zvonimir Dusper Dus, koji je, kroz njihovu višemjesečnu suradnju na albumu, postao članom benda, a svoj je doprinos albumu dao i kao glazbenik svirajući klavijature – klavir, Wurlitzer, melodiku i vrlo rijedak instrument – Hohnerov Pianet.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X