Šank?! u Dirty Old Shopu promovirao novi album ‘Naša stvar’

Zagrebački punk rock bend Šank?! u ponedjeljak je u Dirty Old Shopu fanovima predstavio fizičko izdanje novog albuma ‘Naša stvar’.

Šank?! s prijateljima i fanovima ispred Dirty Old Shopa (Foto: Roberto Pavić)
Šank?! s prijateljima i fanovima ispred Dirty Old Shopa (Foto: Roberto Pavić)

Imamo mi bendova na nezavisnoj sceni, ali malo njih može napraviti promotivnu prodaju novag albuma u popodnevnim satima radnog tjedna i napraviti gužvu da to izgleda kao da je u pitanju nekakva rasprodaja.

Šank?! očigledno može, no prodaja CD-a u Dirty Old Shopu bila je prilika za druženje i opušteno ćaskanje u i ispred poznatog glazbenog dućana u Tratinskoj ulici. Dečki iz benda, kako to red nalaže, častili su pićem okupljeno društvo, dok se “Naša stvar” na repeat vrtjela u prostoru.

Riječ je o bend čiju je liriku prepoznala punk publika jer njegovi članovi osjećaju da punk rock bez jasne poruke i izvan konteksta jednostavno nema smisla. Zavidna posjećenost njihovih koncerata upravo ide u korist te konstatacije, kao i fanovska sljedba koja ih prati. S albumom “Naša stvar”Šank?! je napravio odmak od dosadašnjih ‘punk produkcija’ svojeg albuma, jer kako sami kažu: “Sada je 2015. godina i ‘punk produkcija’ je jednostavno zastarjela stvar. Na ovom albumu smo željeli zvučati dobro, zato smo i angažirali kao producenta Igora Malečića ( a.k.a. Igormeister).”

No da ne bi bilo zabune Šank?! je ipak ostao vjeran svojim postulatima jer je album u cijelosti snimljen u njihovj garaži, a sljedeći koncertni happening na domaćem terenu očekuje ih 23. svibnja u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Galerija

Idi na Vrh
X